EMU 6DAY RACE

EMU - Nagyhegyes Hús
6 Day Ultramarathon World Trophy

2019. május 9-15. 

Fövédnök:

Dr. Bóka István polgármester / Balatonfüred

Védnök:

Gyulai Márton István Magyar Atlétikai Szövetség Főtitkár
 

Szponzoraink:

Kapcsolat: org@emusport.hu

Az EMU 6 Day Race-szel egy olyan versenyt kívántunk létrehozni, amelyen magunk is szívesen elindulnánk, mert úgy éreznénk, ez a verseny végre rólunk szól. Célunk, hogy a professzionális szervezés, a barátságos és inspiráló légkör, valamint a minden igényt kielégítő kiszolgálás együtt ideális körülményeket teremtsen a lehető legjobb egyéni eredmények eléréséhez.

Az első öt verseny indulói 20 korosztályos világcsúcsot és 50 nemzeti rekordot adtak át a múltnak, amivel versenyünk a világ legmagasabban jegyzett hatnapos futóversenyévé vált. Ez a siker egyben sportágunk, az ultrafutás sikere is.

 

A verseny pozitív nemzetközi fogadtatásához nagyban hozzájárult egyedülálló, saját fejlesztésű on-line közvetítő és interaktív eredményközlő rendszerünk, ami látványosabbá, izgalmasabbá és másodpercről másodpercre követhetővé tette a futók haladását.

A szakma és a sportág elismerő szavain kívül büszkék vagyunk arra is, hogy rendezvényünk résztvevői nem csupán sportklubunk, hanem Magyarország jó hírét is elvitték magukkal hazájukba, a világ öt kontinensének több mint negyven országába.