Korinthosz.hu

Korinthosz.hu

A 2017 májusi "EMU SIX DAY RACE THROPY" 6 napos futóverseny sikeres teljesítését követően, megérdemelten pihentem pár hetet, de már szemem előtt lebegett egy nyárzáró kedvs verseny ami egy "laza sprintáv" az előzőhöz képest.
Valóban sprinttáv lett :)
Komoly elvárásaim nem voltak, elég fáradtnak éreztem magam ahhoz, hogy ne virgonckodjak. Tévedtem, csak fejben voltam fáradt. A vidám versenyhangulat és jóbarátok, futótársak viszontlátása feledtette mindem addigi terhem. Már-már versenylázban égve vártam a reggeli rajtot. Indulás előtt még néhányan latolgattuk a taktikát: óvatos dombmászás után majd lehet gyorsulni, de addig "kocogás"... Ez sem sikerült. Belecsaptunk a lecsóba! Tomi és két váltó futó elég gyors tempót diktáltak, de idén simán tudtam tartani velük a tempót. Az első 20 kilóméterre már csak ketten maradtunk Csikával. Néha kényelmesnek tűnő tempóban rottuk a kilómétereket, ami -nekem- sokkal kellemesebben telt mint tavaj egyedül. A tempóm próbáltam visszafogni, hogy maradjon erőm az utolsó 10 kilóméterre is. Ez majdnem sikerült. 60 km magasságában megcsípett egy méhecske. Szerencsémre szinte a következő ellenörző pontnál történt, így a beszakadt fullánkját kiszedték a nyakamból, de ez vissza vett picit a teljesítményemből. Végül mire Bajára értem normalizálódott a helyzetem, de már nem esett olyan jól a futás mint addig. Nekem a verseny itt kezdődött! Izomzat rendben volt, de fejben padlón voltam. Hiába mondogattam magamnak, hogy minden lépéssel közelebb a vége, nem hittem el. Az utolsó pár kilóméteren tudatosult bennem, hogy tényleg itt a vége és újra dobogóra állhatok. Ez feltöltött kicsit és valódi futómozgással értem be a célba...MEGCSINÁLTAM!
Ismét egy nagyon jól szervezett vidám hangulatú rendezvényen vehettem részt, ahol a rendezők erejüket felülmúlva segítették a futókat. Köszönöm, hogy itt lehettem!

Molnár Péter

Meghatározás nélküli
Kép: 
egész jól ment
beértem...
pfff....
gratula a győztesnek
nekem is gratuláltak
ismét a 2. lettem...de elégedett vagy!
végeredmény