Korinthosz 2016

Komolyabb célkitűzés nélkül utaztam Szekszárdra pénteken. Egyetlen elhatározásom volt: ne fájjon nagyon. Majdnem sikerült. De: jól ment, jól éreztem magam, az idő is elfogadható volt és nem utolsó sorban nagyon jó volt a szervezés! Ráadásul egy perccel a beérkezés után már minden szép volt!

Péntek koradélután megérkeztünk Szekszárdra. Regisztráltam, meglátogattam a tésztapartit majd irány a szállodába, hogy előkészítsem a versenyre a szükséges dolgaimat. Ezután egy jó éjt sör és szunya.

Reggel korán keltem, kipihenve. A rajt előtt fél órával már topogva vártam az indítást. Maráz Zsuzsival beszéltük, hogy kb egy tempót (5 p/km) futunk, mehetnénk együtt. Ez nem jött össze, elvitt a rajt "heve". A 3 órás maratoni időmnél kicsit aggódtam, hogy elfutottam a táv elejét, de 60 kilométernél sem volt még baj. Majd lett. Ne kísérletezzetek versenyen új dolgokkal! Én megtettem és elrontottam a gyomrom. Ez a kis malőr jelentősen visszafogta a teljesítményemet. Több perces kitérők, nem tudtam megfelelően frissíteni, besavasodtam ráadásul a kedvem is elromlott és már nagyon vártam a végét. Végül befutottam. Nem nézhettem ki valami jól, de megcsináltam és elöntött a teljesítés öröme. Minden szép lett.

Nagy köszönettel tartozom a rendezőknek –profi munkát végeztek, de ilyen az, ha versenyző rendezi a versenyt-, a segítőmnek Forgács Zoli barátomnak, a versenyzőknek és a szurkolóknak.

Eredmény: 06:44:04, kategória/korosztály 2. hely.

Meghatározás nélküli
Kép: 
Korinthosz Rajt